Det er ikke altid lige til at vide, hvad folk søger, når de står og mangler en lejlighed, og det er heller ikke til at forudse, hvad de vælger netop din lejlighed på. 

Dog er der nogle forholdsregler, som du kan tage dig som lejlighedsudlejer, idet der altid er nogle generelle ting, som folk kigger efter. Og du kan næsten være sikker på, at det er plusser, som gør, at de vælger dine. 

Nøglen til lejligheden

Den omtalte elevator

Det er et plus, at lejlighedskomplekset har en elevator, og det er ikke bare, fordi det er en nem måde at komme op til sin lejlighed på, det er simpelthen, fordi du ekskluderer en masse lejere eller købere, hvis ikke du har en elevator.

En elevator skaber nemlig mulighed for børnefamilier, større familier og ældre for at bo i netop dine lejligheder, fordi de netop bare kan tage elevatoren op til lejligheden, hvis de er dårligt gående eller har 3 indkøbsposer, 4 børn og en barnevogn med på slæb. 

Besøg MinElevator´s hjemmeside og læs meget mere om installationen, priser og muligheder for dig. Her kan du få de bedste råd, der passer lige præcis til dine behov. 

Sæt dig i lejernes mindset og skab den ideelle lejlighed

Hvad er den ideelle lejlighed? Det er et svært spørgsmål, som er meget individuel og ikke ligefrem noget, som man kan svare generelt på. Og dog, for der findes altså nogle retningslinjer, som de fleste mennesker går efter, når de kigger på en ny lejlighed. 

Der skal for det første være pænt og rent, det ved vi allesammen er noget, som virkelig kan gøre en lejlighed attraktiv. Så sådan noget som gamle gulve, ridsede borde eller ødelagte fliser på badeværelse, det er et no go. 

Du skal prøve at sætte dig i dine lejeres eller køberes sted, når lejlighederne bliver præsenteret, fordi det gør netop, at du kan se deres behov i langt højere grad, og så vil der være større chance for, at de vælger dig. 

Nye tilflyttere

Smårenoveringer sætter prikken over i’et 

Derudover er det også en god idé at tage fat i vinduer, døre og paneler, som nemt er noget, du kan skifte, uden at det koster det hvide ud af øjnene. 

Når døre og vinduer bliver skiftet, så har det også noget at gøre med isolering, som hermed bliver bedre. Skiftning af paneler er en god idé til at friske lejlighedens udseende lidt op. 

Så når du sætter lejlighederne i stand med henblik på, at der vil være flere lejere eller købere, så er det ting som disse, at folk vil kigge på, for det betyder rigtig meget i sidste ende.