Det kan være svært at finde de helt rigtige lamper og pærer, der passer perfekt til dit hjem og din indretning. Derfor giver vi dig her en masse inspiration til, hvilke pærer, du kan anskaffe til dit hjem for at få den helt rette belysning.

Led_paere

Fordele ved en LED pære

Flere og flere er gået over til LED pærer til deres lamper og belysning i hjemmet. Dette er der mange gode grunde til. Først og fremmest sparer du rigtigt meget strøm på en LED pære. De bruger faktisk cirka 25 procent mindre strøm end de klassiske sparepærer. Derudover er mange LED pærer dæmp barer. Dette betyder, at du selv kan bestemme lysstyrken i pæren, uden at farven i pæren ændrer sig. Du kan bruge LED pærer overalt i dit hjem – eksempelvis i dit skab, hvor det er vigtigt med god belysning. LED pærer er også gode udendørs pærer, da de kan holde til både varme og kulde. 

 Ernergibesparende_paere

Fordele ved lysstofrør

Ønsker du et en stærk og direkte belysning i dit hjem, er det lysstofrøret du skal gå efter. En af fordelene, ved at bruge et lysstofrør er, at de kan lyse et rigtigt stort areal op, og er rigtigt gode, hvis du har meget mørke rum. Lysstofrør kan fås i en masse forskellige former og farver, så lysstofrøret kan altså også blive en del af indretningen af dit hjem, hvis det er dette, du ønsker. Derudover er lysstofrøret også en af de billigste lyskilder, og de kan fås med flere forskellige energimærker. 

Vil du se nærmere på lysstofrør, kan du finde et stort udvalg af diverse lysstofrør på tilbud på nettet.