Hvem kunne ikke godt tænke sig et plankebord? Plankeborde er populære, flotte og stilrene, og de er især populære i de skandinaviske hjem. Ikke mindst bringer de naturen med ind i hjemmet.

Plankeborde er naturligvis lavet af træ, hvilket giver dem fascinerende detaljer, og ikke to plankeborde er helt ens. Der findes mange forskellige og unikke plankeborde, hvilket gør det muligt at finde et plankebord til enhver smag, ethvert hjem og enhver boligstil. De kan altså både bruges i det moderne og minimalistiske hjem, til den retro boligstil og så meget mere. Derudover kan de bruges til mange forskellige formål som blandt andet spisebord, sofabord og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

Her finder du det perfekte plankebord til dig:

Hos ByMAIN ApS fremstilles der flotte og skræddersyede plankeborde, så du kan få lige præcis det plankebord, du ønsker. Med det store udvalg af plankeborde er du garanteret at finde lige præcis det plankebord, som passer bedst dig og dit hjem, men det er altså også muligt at konfigurere, og det vil sige, at du kan skræddersye dit helt eget plankebord ned til mindste detalje, som for eksempel træsort, mål og meget mere. Dette garanterer dig at få det helt perfekte og unikke plankebord i topkvalitet. 

Hvis du leder efter et plankebord men ikke er helt sikker på, hvilken slags du skal vælge, kan du hos Plankebord.dk finde alt det hjælp, som du har brug for – blandt andet inspiration og gode, udvalgte bud på borde – samt tips og tricks til plankeborde og alt den info som du behøver, når du skal anskaffe dig et plankebord. Du bliver også præsenteret for de mange forskellige plankeborde, som findes derude, og i hvilke sammenhænge de kan bruges.