Sæt prikken over i’et i din indretning med detaljerne. Akkurat ligesom med skydedøre, så vil andre detaljer også gøre din bolig til dit hjem. Der skal ikke så meget til før du kan ændre stemningen i et rum eller skabe mere personlighed. Det kan bare være lidt svært, at finde den lille detalje. Er du glad for indretning, trænger dit hjem til en overhaling eller mangler du bare lige de sidste detaljer? så er du kommet til det helt rette sted, her vil du nemlig kunne læse og lære mere om, hvordan du med detaljerne kan gøre dit hjem meget mere hyggeligt og personligt. Det er i detaljerne, hvor du kan gøre hjemmet til dit og det vil samtidig med det blive meget mere indbydende.

Planter

Basen er essensen af et hjem – detaljerne gør det til dit

Når du skal indrette dit hjem, så er det jo ikke detaljerne der gør det til et hjem, men det er detaljerne der gør at det bliver dit. Sengen, spisebordet, stole og sofa er selvfølgelig essensen af et hjem. Du kan ikke skabe et hjem uden en base, men disse ting er også bare, hvad denne sætning startede med, et hjem. Der er stor forskel på et hjem og på dit hjem, hvis du gerne vil have dit hjem til at blive til dit, så skal du have fokus på detaljerne. Det er her du kan skabe varme og hygge med pynte puder og plaider, det er også din måde, hvorpå du kan binde din indretning sammen brug teksturer eller farver, som ikke kun er ved sofa gruppen, men også andre steder i hjemmet. Lav opdelinger med gulvtæpper og skab mere overskuelighed i dit hjem. På den måde er for eksempel stuen og spisestuen delt op, det vil skabe et bedre flow og give langt mere mening indretningsmæssigt

Seng

Det er ikke kun det æstetiske, men også det praktiske der gør dit hjem til dit 

Det er vigtigt, ikke at have tomme vægge. Selvom du har prydet karme og borde med flotte pynteting, har tæpper, plaider og puder, så kan tomme vægge gøre dit hjem meget kedeligt, fladt og upersonligt. Find vægdekorationer som du kan lide eller hæng billeder af minder, familie eller venner op på væggene. Dette vil gøre hjemmet meget mere hyggeligt og give en meget større essens af dig og din personlighed. Skab liv med krukker, potter og forskellige planter i hjemmet. Afskårne blomster på bordene kan også gøre en verden til forskel. Men det er ikke kun det æstetiske, som er med til at skabe dig og din personlighed i dit hjem. Det er også det funktionelle der fungerer for dig. Den rette dyne kan gøre en verden til forskel for dig og din søvn. Men den rette dyne kan også gøre en verden til forskel for din indretning, da den kan gøre din seng meget mere indbydende og luksuriøs og dermed også sætte et mere eksklusivt præg på dit soveværelse.