Ifølge Dansk Hjerteforening er danskere et folk med ømme bagdele – for hver anden danskere sidder ned i mere end 8 timer om dagen, hver dag.

Dette skyldes primært lange arbejdsdage indenfor jobs der involverer lange timer ved skrivebordet og fritidsinteresser, smat hobbyer derhjemme, der ligeledes foregår foran computeren eller ved spisebordet.

Dette har ført til et folk præget af rygproblemer: Lændesmerte er en folkesygdom, for 880.000 af os lever dagligt med ondt i ryggen, og selvom en stor del af skylden for dette tal ligger hos fysisk-krævende jobs, skyldes en stor procentdel ligeledes danskernes mange timer på bagpartiet.

designerstol

Hvordan kan en ergonomisk kontorstol hjælpe dig?

Kontorstole må siges at være en af de vigtigste redskaber i vores hverdag, selvom vi ofte ikke læggere synderligt meget mærke til dem. Uanset om det er kontorstole i fint design eller brugte kontorstole uden hjul nedarvet fra en ældre nabo, tilbringer vi megen tid i vores liv med disse simple redskaber – derfor er det også vigtigt, at du anskaffer en kontorstol, der hjælper dig og din ryg mest muligt, og her kan en ergonomisk kontorstol være løsningen.

Ergonomi drejer sig om de unikke forhold, der har betydning for, at din krop holder sig sund og ikke belastes i forbindelse med udførelse af dit arbejde.

Der lægges ikke skjul på at uanset produkt, stiger prisen altid en smule så snart ordet ”ergonomisk” tagges på prisskiltet. Dette bør dog ikke afholde dig fra at anskaffe en ergonomisk kontorstol med tilfredshedsgaranti, da brugte kontorstole er tilgængelige online, ligesom alle andre produktformer.
Den rette kontorstol behøver derfor ikke koste dig hele dit månedsbudget.

Så gør dig selv og ryggen en tjeneste og anskaf en god kontorstol.

Mand arbejder ved computer