Hvad sker der, når en masse mennesker bliver bedt om at blive hjemme og ikke foretage sig noget med for mange mennesker? 

Vi begynder alle sammen at kigge os lidt omkring – der skal jo ske noget. Vi kigger på den bolig, vi bor i. Hvordan ser der egentlig ud her og hvorfor ser der sådan ud.

Det begynder pludselig at blive klart, at der er en masse ændringer i huset, som kunne foretages. Der er en hems, som aldrig blev bygget. Der et køkken, som aldrig blev fikset osv. osv. 

Nu har I fundet problemer og er måske allerede gået i gang, men holdt inde. 

Tømrerarbejde

Har du fået øje på problemerne i hjemmet? 

Med de nye problemer skal der jo også findes løsninger, gode løsninger. De nye døre og vinduer skal være de rigtige. 

I gider ikke stå om fem år og hade de vinduer, I fik sat ind. I gider ikke til at gøre det hele om igen, vel? 

I vil have valgt de rigtige døre og vinduer, og I vil have dem sat ordentlig i. Der er kun en ting, der er værre end et gammelt vindue, der trækker. Det er et nyt vindue, der trækker. 

At du har udset dig de ting, der skal fikses, er kun første skridt. Det næste er at finde de rette ting, der skal udfylde de huller i væggen, der kommer, når de gamle vinduer fjernes. 

Løsning

Lad hellere en ekspert kigge på det

Det sidste skridt er så at føre projektet ud i livet. Her kan det blive noget så indviklet. 

For I har jo masser af tid nu, så hvorfor ikke bare gøre de her ting selv, ikke?
Hvis du har en ekspertise, så skal du selvfølgelig spare de penge. Har du ikke, hvorfor så forsøge. Du kunne ende med at komme til skade, og så er du den eneste, der bliver hjemme, når verden så småt åbner op igen. 

Ring hellere til et tømrerfirma i København. Ring til de bedste og få det bedste resultat, så enkelt kan det skrives, og så enkelt skal det være. 

Få fikses boligens fejl, og få den fikset ordentligt!