Måske har du lagt mærke til, at noget af dit interiør i hjemmet er udstyret med et flot klistermærke med 3D-effekt. Mange producenter af designerstole eller spiseborde vælger at vise hvem de er ved hjælp af et elegant domede klistermærke. Mærkerne har en flot epoxyoverflade og 3D-effekt. Det kan også være du har lagt mærke til dem på din postkasse, hvor de ofte sidder i hjørnet. De ses også på fx. barnevogne, cykler og maskinerne i fitnesscentret. 

De kan laves i lige den størrelse og form, der passer til firmaets logo og stil. Dog gør de sig flot i de klassiske størrelser som rund, oval, kvadratisk og rektangulær. Finder du et sådan klistermærke på dine møbler eller måske gardiner, så er det et udtryk for, at din leverandør vil markere deres produkter på en stilig måde. 

Til privat brug kan de også være anvendelige, da det er muligt at bestille helt ned til 1 stk. Så ønsker du et særligt klistermærke i form af en hund, kat eller kasket, så er det også muligt. Dog er stykprisen lavere, jo flere klistermærker du bestiller.   

 

Hvad er domede klistermærker? 

De mere eksklusive klistermærker med tredimensionel effekt trykkes på en folie, der er selvklæbende. På folien lægges et lag af epoxy. Det er epoxyen, der giver mærket 3D-effekten. Baggrunden på klistermærket (folien) kan være i hvid vinyl eller måske en flot sølv, guld eller i alu-look. Den hvide vinyl er standard, og de andre typer er lidt mere specielle og giver et særligt udtryk.    

 

Hvem bruger dem? 

Det er hovedsageligt firmaer med flotte kvalitetsprodukter, som vælger at anvende domede klistermærker. Du har dog også mulighed for at få lavet dem til dit eget brug – måske til en særlig ting? Husk, at de kan laves i lige præcis den størrelse du ønsker.  

 

Lang holdbarhed 

Disse klistermærke ud over det sædvanlige er vandfaste. Den holdbare epoxy-overflade betyder, at mærkerne ikke så nemt bliver ridset og slidte at se på. De sidder godt fast på overfladen. Så alt i alt et meget holdbart klistermærke, der nærmest er et skilt. 

Du kan designe dine helt egne personlige klistermærker i høj kvalitet her. Det kan nogle gange være svært at gennemskue, hvilke krav der er til det grafiske, og hvad der kan lade sig gøre. Derfor er der altid hjælp og vejledning at hente, så du bliver taget i hånden hele vejen gennem processen. Fra ide til færdigt produkt.