Kedelige, hvide, glatte døre har ikke meget charme i sig. Hvorfor ikke skabe hyggelige rammer til dit kontor, med en flot og stilren skydedør. Luk af for larmen når du arbejder, eller luk af for rodet når du befinder dig i resten af boligen. Hvilke ulemper kan der være ved det? Se mere om dette lige her

.Computer

Luk af for larm

Når du sidder på dit kontor, vil du nok helst have god ro og orden til dit arbejde, hvad end du blot skal hygge dig med at dykke ned i diverse ornament til krydsord eller arbejde med tunge tal og analyser. Derfor kan det være en stor fordel at investere i en god og solid dør – og hvem har noget imod, at døren også er flot?

Hvis du har sans for æstetik og gode detaljer, så vil du helt sikkert synes godt om en skydedør. Du kender sikkert til dilemmaet med, at du arbejder hjemmefra og mangler plads og overskud. Med et kontor i hjemmet, kan du med en skydedør nemt og stilrent være i hjemmet samtidigt med, at du er på arbejde – endda uden de store forstyrrelser. 

På samme tid med, at du lukker larmen ude, så lukker du også rodet ude, således, at du ikke behøver bekymre dig over, at dine papirer og andet arbejdsmateriale skal være pakket væk inden spisetid hver aften – et dilemma du sikkert ville opleve, hvis du arbejder ved spisebordet.

Kryds og tværs

Funktionalitet

Hvis du ikke ligefrem har verdens største kontor, så er skydedøren endnu en gang det rette valg. Med begrænsede mængder plads, kan du med en skydedør udnytte den plads du har. Da skydedøren udelukkende skal bruge en væg at rulle op ad, så behøver du ikke at have en stor gang, som døren skal kunne slå ud i eller lignende.

Udover at en skydedør er funktionel og smart, så er den også flot og elegant. Med sin enkle skinne og fine design, alt efter hvad udvælger, giver skydedøren et blødt og fint udtryk, som passer til de fleste indretningsstile. Der er altså mange gode grunde til at vælge en skydedør til dit kontor.