Skydedøre bliver mere og mere populære, og det er ikke så mærkeligt, når man ser på alle fordelene. Hvis du benytter dig af en skydedør i dit hjem, så er de ikke kun pladsbesparende. Du kan nemlig få skydedøre på mål, og det betyder også, at du kan udnytte små rum, krogede hjørner og skæve lofter meget mere.

Læs mere i denne artikel om, hvordan du kan gøre skydedøre til en del af din indretning, og find ud af, om det er noget for dig.

specialmål

Hvilke muligheder er der når du indretter med skydedøre?

Ligesom du kan få skydedøre på specialmål, kan du også få dem personliggjort i farve og form. Du kan dermed få lige præcis den skydedør, der matcher din personlige stil og din bolig. Du kan personliggøre en skydedør helt ned til mindste detalje, hvis det er det, du ønsker!

Oftest bliver skydedøre brugt til skabsløsninger, men du kan bruge dem til meget mere. Du kan bruge dem som indgang til badeværelset, soveværelset eller køkkenet. Du kan også bruge dem som rumdeler eller få gemt rod og andet væk. Du kan få rustikke skydedøre, moderne skydedøre, ja, selv det kontrastrige helt hvide skydedør med sort beslag.

Derfor kan du også finde en der passer lige netop til det du ønsker.

alkohol hylder

Bliv mere kreativ med indretningen 

Selve løsningen med en skydedør er ideel til dig, der gerne vil skabe et bedre flow i din bolig, samtidig med at du gør din indretning mere personlig. En skydedør er nemlig i sig selv agere som en dekoration.

Hvis du bliver lidt mere kreativ med din indretning, så kan en skydedør være perfekt. Du kan skærme for en lille krog i stuen, hvor du kan have kontor eller ungerne kan lege uforstyrret. Udover selv indretningen af det hele, så kan du også bruge en skydedør til lidt mere praktisk brug. Du kan for eksempel bruge den til at aflukke spisekammeret. På den måde skaber du mere plads, og du kan opbevare flere madvare.

Du kan afskærme alkohol som en god flaske gin bag ved skydedøren. Der er nemlig nogle typer alkohol, der ikke tåler direkte sollys, og derfor ville du kunne kombinere begge trends med hinanden. Udover at skydedøre er blevet meget populært, så er det at fremvise og dekorere med alkohol nemlig også blevet det. Du kan bruge en skydedør til hjemme- eller udendørsbaren.