En lås til skydedør er specielt hensigtsmæssigt på f.eks. en toiletdør, hvor man vil kunne låse andre ude. Lås hus med krogregel er det låsesmeden hos låsesmed.dk anbefaler. Denne lås fungerer til skydedøre og indvendige døre samt badeværelses- og toiletdøre.

At montere en lås på en skydedør er ikke den nemmeste opgave for den uerfarne, faktum er at der er mere kompliceret end hvad det ser ud, derfor så anbefales det at man tager kontakt til en låsesmed.

Vælg ikke den billigste låsesmed – vælg den bedste låsesmed

Når du skal finde en låsesmed for montering af lås til skydedør, så vælg ikke den første bedste på Google som skilter men priser fra 300 kr, det kan selvfølgelig være fristende, men at få ud en udlært og erfaren finmekaniker inkl. kørsel og arbejde, kan aldrig komme til at koste under 500 kr.

Var kritisk og vælg en låsesmed der har erfaring med lås til skydedøre. Kig kritisk på de låsesmede der findes på internet og læs deres anmeldelse, ring den låsesmed som du finder interessant og spørg ind til om denne har monteret en lås til skydedør tidligere.

Hvis den har så er jo alt godt og du har fundet den hjælp du skal bruge. Døgnvagt låsesmed i Valby er en låsesmed som normalt tager sig af akutte opgaver, men du kan læse på deres hjemmeside at de også monterer låse til skydedøre. Så dem kan du jo hvert fald tage kontakt til, for hjælp med montering af lås til skydedør.

Andre forslag til låse

Hvis det bare skal være billigt så findes der andre former for beslag som du kan bruge og som er smarte til primært de steder der du gerne vil låse dig selv inde, du kan f.eks. montere et hængelåsoverfald eller en skruedringe.