Det er vigtigt at vi holder fast i legen, uanset hvor gamle det er vi bliver. Den er nemlig med til at vi får langt større glæde i vores liv og dagligdag – og på den måde holder vi også den daglige stress fra for eksempel arbejde fra at overtage vores liv.

Læs mere her om hvordan du som voksen kan blive ved med at holde legen i gang og glæden ved lige.

kvinde laver yoga

Leg med børnene

Hvis du har børn, så er det helt oplagt, at du ofte sætter dig ned og leger sammen med dem. Børn er nemlig eksperter i at lege og fra dem kan du lære rigtig meget om det at lege. Og så er det desuden en god måde at tilbringe lidt kvalitetstid med sine børn på.

Så sæt dig ned og leg dukker med dit mindste barn. Eller tag en svingom ude i dagligstuen til noget godt musik en dag.

Du kan også anskaffe dig en trampolin til haven. På den måde kan i få jer nogle gode hoppeture sammen, som er en stensikker måde hvorpå du får nogle lattergrin og masser af motion.

Dyrk din egen velfærd

Hvid du ikke har børn, så kan du gøre mange andre ting i din hverdag for at holde legen ved lige og få større glæde. Ja, selv hvis du har børn kan det godt være, at du af og til har brug for en pause og bare være dig selv.

En måde at få større velvære i sit liv på er ved at give sig i kast med lidt mindfullness og yoga. Yoga er for eksempel en god måde, hvorpå du kan få styrket kroppen gennem forskellige kropsstillinger, samtidig med at du har fokus på at holde sindet i ro og balance.

hjemmeside

Bliv kreativ på nettet

Den måde vi voksne leger allerbedst på er ved at være kreative. Og du kan være kreativ på mange forskellige måder.

For nogle mennesker er det musikkens verden der trækker, imens andre foretrækker at gå i gang med lidt maleri. For helt andre i gang så føler de sig mere sikre i skriveriernes verden. 

Du behøver ikke at slå dig ud som forfatter men kan begynde med at oprette din helt egen blog i stedet.

Hvis du giver dig i kast med at skrive din egen blog, så ville det være oplagt hvis du begyndte at lære lidt om DNS og SEO-arbejde også.