I en hverdag med stress og jag, 100 gøremål, lange arbejdsdage, trætte børn, aftaler og alt for højt gear, kan det være en god idé at forsøge at indrette omgivelserne, så alt glider så nemt som muligt. Det kan være ganske små ting, der gør hverdagen lettere, og hvorfor ikke investere i dem, når nu de har en reel indflydelse på dagligdagen?

elevationsseng

 

En elevationsseng er både praktisk og pæn

Den første ting, du afgjort bør kaste dine penge efter, er en elevationsseng. Rigtigt mange mennesker bruger deres seng til så meget andet end blot at sove. De fleste læser også bøger, skriver eller ser tv i sengen, og i den forbindelse er det rart at kunne sidde oprejst, så hverken ryg eller nakke lider overlast, fordi du ligger i en skæv og akavet position.

Her kan en elevationsseng gøre underværker. Du hæver ganske enkelt den ene ende af sengen, så du kan sidde helt oprejst eller eventuelt ligge halvt ned. Du kan tilmed vælge at få todelt elevation, så du og din partner hver især kan hæve hovedgærdet til den højde i ønsker. Det er særligt en fordel, hvis du for eksempel gerne vil læse lidt, inden I skal sove, hvor din partner allerede er gået omkuld. Det er også en stor fordel for de ammende mødre, der skal op at sidde mange gange i løbet af en nat.

Og så er elevationssenge ofte i en meget god kvalitet, ligesom der altid er gjort noget ud af at få sengen til at fremstå pænt. Det er dermed også en smuk tilføjelse til dit hjem.

hunde

Hunderampe til aflastning af både dig og hund

Ligesom din ryg skal aflastes, og du skal undgå at belaste den ved at ligge forkert, så skal din hunds ryg også aflastes i det omfang det er muligt. Og her kan en hunderampe være en rigtigt god idé. En hunderampe er en god støtte til din bedste ven, når den skal ud af bilen. Det er ganske enkelt nemmere for hunden at komme ind i og ud af bilen med en rampe, da den kan gå ind og ud uden besvær. 

Dermed slipper du for, at hunden skal hoppe ud af bilen, hvilket kan belaste hundens ryg gevaldigt, og du slipper også for at bære hunden ud af bilen – hvilket (afhængig af hundens størrelse) kan belaste din ryg gevaldigt.

En hunderampe fylder desuden ikke ret meget og kan blot ligge sammenfoldet i bilen, så den altid er klar, når I skal ud at køre.