Eller bedre sagt: alle kan være sexede, og du fortjener at føle det! 

Uanset om du vil være sexet for din egen skyld, eller for din partners, bør du overveje lingeri. Undertøj er ikke kun reserveret til gode støttende underbukser købt i pakker af fem, eller lignende, ikke at der er noget galt med det, men nogle gange ønsker man mere.

Om du er mere til blide blonder eller stramt latex er lige meget. Der er med garanti også noget for dig, og du fortjener at føle dig sexet og attraktiv! Det er nemlig her lingeri kommer ind, og der kan du nemlig få lov til at komme i kontakt med din indre Casanova eller Femme Fatale! 

Kvinde i blonder med blomster

Hvad end du kunne tænke dig

Uanset hvad der falder i din smag, vil jeg garantere dig at du kan finde noget for dig.

Kan vi interessere dig i bundløse trusser eller måske bundløse bodystockings? Måske er du mere til noget som den COTTELLI BLONDE PEEKABOO BABYDOLL PLUS SIZE?

Med denne babydoll får du muligheden for at fremvise de flotte kurver som du er velsignet med; de bliver nemlig forkælet af kjolens sarte sorte blonder og gennemsigtige stof, hvilket giver et meget pirrende udsyn til din krop. 

Kjolen har også vertikale snit igennem hver blondeskål, så dine brystvorter pænt bliver fremhævet og indrammet af delikate blonder, samt hver sin fine lille sløjfe. Ryggen er åben, hvilket er med til at få dig til at virke både afslørende, men også tillokkende. 

Du kan fuldføre looket med et par selvsiddende strømper, eventuelt parre det med et par delikate og fængende hofteholdere, eller bare lade kjolen tale for sig selv. 

Frækt undertøj og lingeri behøver ikke kun være for at pirre din partner eller skabe lidt ekstra krydderi i soveværelset. Det kan også være for din egen skyld.

Måske føler du dig mere sexet, når du har hofteholdere og selvsiddende strømper på under arbejdstøjet. Der er mange årsager til at gå med frækt undertøj, men den vigtigste er og bliver at du gør det fordi du har det godt med det, og fordi du fortjener det.

kvinde i hvid lingeri