Om skydedøre.dk

Siden drives primært af mig, Christian – jeg sidder herude til højre!
Jeg har startet siden med et ønske om at oplyse jerom de mange muligheder med hhv. skydedøre og skydelåger. Det er et marked, som de færreste ved meget om. Specielt når det kommer til anvendelsesmuligheder og især, hvordan de kan sættes sammen og benyttes i hjemmene, så er det svært på egen hånd, og det er her jeg gerne vil hjælpe dig!
Med flere år i bygge- og boligbranchen, så vil efter bedste hjælpe dig i hus med den helt rette skydedør- eller låge!

Jeg forsøger at gøre markedet for både skydelåger og skydedøre mere gennemsigtigt. Jeg guider dig igennem junglen af muligheder, hjælper til frem til de bedste tilbud, valg og forhandlere og forsøger herigennem at hjælpe dig mod det helt rette valg.

God jagt!

Vi finder det gode tilbud!

Vi har et stort overblik over udvalget derude – primært online – og her på siden vil vi samle nogle af de bedste tilbud på skydelåger og skydedøre der findes derude og vise dem her på siden.

Vi Giver dig inspiration til alt fra skydelåger til garderobeskabe

Skydelåger er ikke bare skydelåger, og skydedøre er ikke bare skydedøre – der ligger så mange vigtige overvejelser bag valgene, fordi der er så mange muligheder og de har så stor en indvirkning på funktion og indretning. Vi forsøger at hjælpe dig med de mange overvejelser, så du ender med det bedste mulige valg.