At vælge skydedøre til din opbevaring har mange fordele. Du sparer plads og giver dit hjem et flot og simpelt look, der kan tilpasses efter din stil. Her er fem praktiske tip, som du kan bruge, når du planerer køb af skydedøre. 

1. Vælg kvalitet efter hvos meget døren skal bruges

Hvis du f.eks. Skal have skydedørene i gangen eller i børneværelset, vil slid sandsynligvis være lidt større end f.eks. i soveværelset. Vælg derefter en stabil og holdbar dør i de værelser hvor skydedørene bliver meget brugt. Hvis du vil bruge dørene som en rumdeler eller til et walk-in-closet, skal du vælge dobbeltsidede døre, der ser godt ud både udefra og indefra. Eller hvorfor ikke vælge glasdøre for at give rummet lidt ekstra lys.

2. Gør det nemt for dig selv, bed om hjælp

Hvis du ikke er specielt ”handy”, bed en tømrer eller en låsesmed om hjælp. De kan hjælpe dig med at få dine skydedøre placeret lige som du ønsker. Når du hyrer en dygtig håndværker, så behøver du ikke være nervøs for at dine skydedøre skal gå i stykker ved opsætning. 

3. Brug tid på at finde det design du bedst kan lide  

Med skræddersyede skydedøre får du et mere personligt interiør, der afspejler din personlighed. Du kan vælge mellem forskellige bredder, højder, farver og flere forskellige materialer.  

4. Investere i skydedøre med en blød lukning

For at få den følelse af lidt ekstra dagligdags luksus, kan du vælge blød lukning, der er monteret i skinnen på skydedøren. Derefter får du døre, der altid lukkes blødt og stille uden at ramme siderne af skabet. Det vil du blive glad for.

5. Montere lås på dine skydedøre

En låsesmed kan også hjælpe med at montere specialtilpassede låse på dine skydedøre, det kan være en ekstra god idé hvis du f.eks. ikke ønsker at dine børn skal gå ind og rode i dine garderobe.

Det kan også være en god idé mht. til indbrud, jo sværere det er for tyven at bryde ind forskellige steder, jo færre ting af værdi vil tyven så adgang til. Når du alligevel har en låsesmed ude på besøg for at hjælpe med dine skydedøre, så kan du med fordel bruge sig af deres service der hedder; sikkerhedstjek, hvor de går igennem din bolig og vurderer sikkerheden i dit hjem 

  Norh Sikring er en låsesmed på Frederiksberg, som kan hjælpe dig med disse specielle låse til skydedøre. Du kan kontakte dem her.