Har du lyst til lidt fornyelse i hjemmet? Så kan du gå ud og købe nogle nye møbler. Det vil give noget fornyelse. Du kan også lave lidt om på det, du har i forvejen, og få repolstret dine gamle møbler.

I stedet for at købe nye møbler hele tiden kan du få polstret de gamle på en ny måde. Det vil få dem til at virke som nye, selvom det er de samme møbler. Der kan endda være penge at spare, hvis du repolstrer i stedet for at købe nyt. 

Møbelpolstring priser er gerne lavere end designermøbler priser. Så lad være med at smide de gamle møbler ud. Forny dem. Det har flere fordele.

Gammel sofa

Få en ny stue

Trænger stuen til lidt fornyelse? Eller et andet rum i dit hjem? Eller alle rum? Forny de gamle møbler, og så bliver det som at få en ny stue. Møblerne vil fremstå helt anderledes, og de vil få din stue til at fremstå helt anderledes.

Lidt fornyelse er godt en gang imellem. Det kan være kedeligt at gå rundt i det samme hele tiden, år ud og år ind. Med fornyelse får du ny energi, ny inspiration og glæde.

Selvom du synsmæssigt får en ny stue, så har du stadig de gamle møbler. Du kan beholde den lækre stol, der er så god at sidde i. Du har heller ikke kasseret de møbler, du har arvet fra dine forældre.

Skab et unikt hjem

Repolstrer du dine gamle møbler, så skaber du noget unikt. Du redesigner dine møbler. Selvom du kender andre, der skulle have de samme møbler, så vil det ikke se sådan ud, når du har repolstret dine. Så vil dine møbler skille sig ud og være anderledes.

Du kan skabe et helt unikt hjem ved at ændre lidt på dine møbler. Ofte kender man nogen, der har nogle af de samme møbler, men laver du lidt om på dine, så er du ikke lige som alle de andre.

Der er ikke noget ved at have et hjem, der ligner alle de andres. Det er meget bedre at have et hjem, der skiller sig ud og imponerer. Gør dit hjem anderledes og unikt ved at ændre lidt på dine gamle møbler.

Miljøbevidst indretning

Når du får repolstret gamle møbler i stedet for at købe nye, indretter du dig miljøbevidst. Du vælger den miljøvenlige løsning og smider ikke noget ud, der stadig kan bruges. Du forskønner det bare lidt. Så det slidte betræk på yndlingsstolen bliver skiftet ud med et nyt.

Vil du gerne passe på miljøet, skal du prøve ikke at købe nye ting hele tiden. Det gælder også til din indretning. Køb ikke noget nyt, når du allerede har noget, der fungerer. Brug det gamle, men lav lidt om på det, så du bliver rigtig glad for det.

Forny de gamle læderstole

Hold fast i arvestykkerne

Ved at lave om på de gamle møbler kan du undgå at kassere de gamle arvestykker. Selvom den gamle lænestol er blevet meget slidt og hullet igennem generationerne, så kan du beholde den. Du kan få den ompolstret, og så kan den tages i brug igen. 

Det vil stadig være den samme stol. Du kan vælge polstring med respekt for møblet, så du ikke laver for meget om på det. Du fornyer det bare.