Den danske sommer er ikke kendt for at være så varm, som mange af de somre, du finder længere sydpå. Alligevel kan du godt få nogle meget lange uger, hvis du bor i en bolig med store vinduesparter, når solen endelig viser sig. Sommeren byder nemlig på temperaturer på mellem 20 og 30 grader, og de stråler, som solen kommer med her, kan nemt varme hele dit hus op til ubehagelige temperaturer. Hvis du vil beskytte dig selv imod det, så kan du overveje at installere solfilm på nogle af dine vinduer. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor det er en god ide.

Sænker temperaturen indendørs

Som nævnt så er en af de primære fordele ved solfilm, at det sænker temperaturen indendørs. Dette har dog den følgevirkning, at du også får et forbedret indeklima, hvilket er en fordel af helbredsmæssige årsager. Det spænder fra mindre gener og ubehag til mere alvorlige sygdomme som kræft og hjerte-kar-sygdomme. Derfor er det bestemt værd at kigge nærmere på, hvad du kan gøre for din boligs indeklima. Og solfilm er kun ét initiativ. Du kan finde solfilm til dine vinduer lige her: Foliekniven.dk/folie_meter.php?type=14.

Andre initiativer, der hjælper på dit indeklima

Som sagt er solfilm blot én ting, som du kan gøre for at hjælpe dit indeklima. Andre ting inkluderer regelmæssig udluftning – 5 til 10 minutter tre gange hver dag, udsugning i badeværelse og køkken og lignende – hold øje med fugt- og vandskader og få dem repareret så hurtigt som muligt, hvis du opdager dem, varm rummene op til en temperatur på mellem 20 og 22 grader, undgå at ryge indendørs og meget andet. Alle disse initiativer hjælper dig med at holde dit hus sundt, og dermed beskytter du samtidig dit eget helbred.