Skal du have nye gardiner i sommervarmen? Har du brug for at kunne dæmpe belysningen om aftenen og natten i de lyse sommernætter? Så kan det give rigtig god mening at tage kontakt til en gardinekspert for en gratis snak, før du beslutter dig for, hvilke gardiner du bør købe til boligen.

 

Hvis du bor i Nordsjælland, så er der rigtig mange muligheder for at få besøg af en såkaldt gardinbus. Dette er et koncept, hvor gardinmanden besøger dig på din adresse og tager en masse vareprøver med. Når du får besøg der, hvor gardinerne skal hænge, så har du meget bedre forudsætninger for at vælge rigtigt i første forsøg.

 

Samtidig kan gardinmanden rådgive dig og vejlede dig omkring valget af gardiner. For det kan være, at du i processen bliver afklaret omkring, at det i virkeligheden er persienner, du skal have, og ikke gardiner! Hvis du bor i Nordsjælland, så kan det give mening at tage fat i gardineksperten i Frederikssund.

 

Hvilken type gardiner skal du have?

Hvis formålet med dine nye gardiner er, at de skal kunne mørklægge dit soveværelse, så kan det give god mening for dig at investere i enten rullegardiner eller mørklægningsgardiner.

 

Her skal du være opmærksom på, om gardinerne er tykke nok til at kunne blokere solens stråler. Du kan også vælge at købe stofgardiner med mørklægningseffekt. Disse gardiner skal som udgangspunkt være tykke nok til at kunne dæmpe lyset tilstrækkeligt.

 

Ofte vil mange af disse gardiner være mørke i farven. Derfor vælger mange folk i samråd med deres gardinmand at kombinere disse gardiner med nogle lettere og mere farverige gardiner til at hænge uden over mørklægningsgardinerne.

 

Det kan også være, at du i virkeligheden skal have persienner i dit soveværelse. Mulighederne er mange. Når du får hjælp af en gardinekspert på din adresse, kan du samtidig trække på specialistens mange års erfaring i branchen med at rådgive kunderne omkring, hvad der er det rette valg for dem.

 

Nyd sommeren på terrassen med en markise ved skydedøren

Det kan også være, at du ønsker at få opsat en markise til din terrasse. Markiser har den fordel, at de skærmer mod solens skarpe stråler, når du sidder på terrassen. Du kan samtidig være udendørs i længere tid uden at skulle bekymre dig om solens skarpe, ultraviolette stråler. Opsæt markisen over skydedøren for eksempel.

 

Med andre ord betyder dette, at du kan få mere ud af din have og din terrasse. Det betyder også, at du kan være mere udendørs om sommeren, når du kan sidde under din dejlige markise.

 

Typisk vil gardineksperten også kunne rådgive dig omkring, hvilken type markise der er bedst for dig. Når du tager kontakt til den lokale gardin- og markisespecialist i Nordsjælland, så får du gratis rådgivning og gode forslag til, hvad der er den bedste løsning for dig.

 

Her på redaktionen ønsker vi dig alle en god sommer!