Når du skal indrette dit hjem er det meget vigtigt, at du altid har din egen stil i tankerne. Du bør ikke kopiere fuldstændigt hvad du ser i forskellige magasiner. Det skyldes, at du simpelthen bliver træt af at bo i en stue, som befinder sig på side 6 i et givent boligmagasin. I de første dage vil du helt sikkert nyde det. Og når du inviterer dine første gæster hjem vil du helt sikkert også være tilfreds. Men med tiden vil du helt sikkert blive træt af det. Derfor er det bedre, at du blot finder inspiration i forskellige magasiner. Det vil være med til at gøre, at du bliver glad for hjemmet. Det er også med til at gøre, at det trods alt også er dit og ikke blot en tro kopi af noget andet. 

En blå væg

Overvej skydedøre i hjemmet

Mange mennesker har to en suite stuer i deres hjem. Det gør, at de sådan set har to stuer, men at de alligevel sidder sammen. Hvis man i stedet for ønsker at have to separate rum kan man overveje om ikke det er bedre at få installeret nogle skydedøre imellem. Det er noget, som de færreste gør, men det ser dog smukt ud når man gør det. Det er også en god måde at få lukket af på. For i visse tilfælde kan det godt være, at man godt vil rykke ind i et værelse og kunne lukke dørene. Det kan være, at man har et vigtigt og personligt telefonopkald. Det kan også være, at man har noget man skal gøre, som kræver, at man koncentrerer sig. 

Når man skal koncentrere sig om noget eller bare være lidt alene er det skønt at have skydedøre. Der er også noget langt mindre dramatisk ved at lukke skydedøre end almindelige døre. For hvis man lukker en dør kan det godt virke lidt voldsomt og demonstrativt. Sådan er det slet ikke med skydedøre, som lukker på en meget mere venlig og glidende måde. 

boernehygge

Hele hjemmet bør hænge godt sammen

Når du indretter hjemmet med malerier på væggene, skydedøre mellem stuerne og flotte lamper i loftet så er det oplagt, at du får det hele til at hænge sammen. Både når det kommer til stil og farve bør alle ting passe godt sammen. 

Du kan også overveje nogle flotte tæpper i hjemmet. En meget udbredt tendens er at få et kugletæppe. Det er en smuk form for tæppe, som de fleste kan lide. Det er mange fordele ved et kugletæppe. For det første er det smukt fordi, at det giver en dejlig tekstur i rummet. Desuden er det rigtig behageligt at have fødderne på. Derudover ser det ikke så hurtigt beskidt ud med fnuller over det hele. Det skyldes, at der er mange små hjørner, hvor det sætter sig fast i stedet. Køb et kugletæppe i en forholdsvis afdæmpet farve og det vil pynte meget i ethvert hjem. Brug derfor tiden på at finde dit tæppe frem således, at du har et godt tæppe, hvor dine gæster kan befinde sig.